Celebra Clarvazatoare a Magiei Albe Corina

Numele meu este Corina, sunt o leoaica ambitioasa, imi place sa ma implic in tot ceea ce fac, si intotdeauna lupt pana la capat. Harul meu l-am mostenit de la bunica mea, experianta mea in acest domeniu este de peste 20 de ani. Sunt absolventa de filologie si psihologie. In timpul liber calatoresc foarte mult, am intalnit mii de oameni, am clienti pe toate continentele. Imi place sa ajut oamenii, sa le ascult problemele, si cu ajutorul cartilor de tarot , ghicitului in cafea , cartomantiei si numerologiei, incerc sa-i ajut pe toti cei ce apeleaza la serviciile mele.

CLARVAZATOAREA TAMADUITOAREA SUFLETELOR CORINA
CONTACT Tel.: 0727.452.514 ;   0741.452.321
E-mail: clarvazatoarecorina74@yahoo.com
Clarvazatoarea Corina va poate rezolva orice fel de problema de la succes în afaceri pâna la îndepartarea raului din casa sufletului dvs.
Celebra clarvazatoareCorina este detinatoarea celor mai puternice ritualuri, vine în ajutorul dvs. cu harul si puterea ei ,ajutandu-va in momentele fara speranta ale vieti.
Detine puterea Magiei Albe, vine cu leacuri de trup si de suflet, eliberandu-va de farmece, blesteme, aduce persoana iubita înapoi prin cele mai puternice ritualuri si leacuri stiute doar de ea, scoate argintu viu, aduce succes în afaceri, reîntregirea familiilor dezbinate, dezleaga cununii, aduce persoana iubita înapoi, scoate argintul viu, dezleaga farmece, blesteme, indepartez Magia Neagra si ofer protectie, interpreteaza visele fara de inteles, descântece de frica, de noroc, talismanul dragostei, talismanul norocului, succesului... deschide Cartea de Tarot chiar si prin telefon, dezlegându-va misterul destinului dumneavoastra.
 
 

Recent intoarsa de la marele congresc al clarvazatorilor din India unde a fost testata de cei mai mari tamaduitori si clarvazatori si a fost desemnata UNICA TAMADUITOARE CU PUTERI INEGALABILE. Cei care va confruntati cu astfel de probleme, nu ezitati sa ma contactati la  0727.452.514 .
Nu în ultimul rând, discretia este 100% garantata, totul ramâne confidential.
 
 


Asa cum vrajile si farmecele se fac pentru a interveni pe cai magice în viata, gândurile si dorintele cuiva, silindu-l sau rugându-l sa actioneze dupa voia altuia, desfacerile reprezinta acea arma magica cu care fiecare este liber sa se apere de agresiunea exercitata asupra sa în diferite moduri si cu diverse scopuri.
Dezlegarile (desfacerile) sunt parte binecuvântata a magiei, aducatoare de liniste în sufletele tulburate, de echilibru si armonie în desfasurarea normala a vietii.
În dezlegarea pentru toate farmecele si vraji exista o însiruire înmarmuritoare a numeroaselor varietati de vraji si farmece, care arata pâna unde poate merge o imaginatie perversa mânata de rautate si cât de mare este rabdarea pe care o pune în cautarea mijloacelor de razbunare.
Sa nu va fie teama de vraji.Teama este aceea care va face slabi, deschizându-le calea de a va influenta!-poza Dragi Cititori Stiu ca nu ai ajuns aici din intamplare.
Ai nevoie de un raspuns clar, de o mana de ajutor, de o solutie la o problema, nu-i asa? AFLA TOT CE DORESTI PRIN INTERMEDIUL TAROTULUI, A CLARVIZIUNII SI A MAGIEI ALBE.

Consultati Tarot
 
 

• Consultanta in carti de tarot pentru afaceri, investitii, decizii importante, intrebari legate de locul de munca. Banii sunt foarte importanti pentru fiecare dintre noi, uneori este mai bine sa prevezi problemele decat sa le rezolvi.
• Consultanta in carti de tarot pentru probleme in dragoste, aflati cu ajutorul tarotului daca persoana iubita este fidela , aflati cum puteti cuceri persoana pe care o doriti , sau cum va puteti pastra relatia. Vom analiza in detaliu viata dumneavoastra sentimentala. De asemenea vom acorda atentie si aspectului familial.
• Consultanta in carti de tarot pentru calatorii, uneori, accidentele sau intamplarile nefericite pot fi prevazute , cu ajutorul cartilor de tarot puteti afla din timp ce va rezerva viitorul.
CONTACT CLARVAZATOAREA CORINA
Tel.:  0727.452.514 ;   0741.452.321
E-mail: clarvazatoarecorina74@yahoo.com