Celebra Clarvazatoare a Magiei Albe Corina

 
 

SCURT ISTORIC AL TAROTULUI


(Descriere preluata de pe site de specialitate)
Tarotul este o arta si o practica invaluita in mister. Este o metoda de a vedea adevarul vietii folosind simboluri mistice si imagini. Simbolurile si secventele in care acestea apar in timpul citirii Tarotului, atunci cand este interpretat corect, pot fi folosite ca o modalitate de divinatie, ca un ghid spiritual sau unul ghid personal.
Tarotul este mai bine cunoscut ca un mijloc de divinatie, ca arta de a cerceta trecutul, prezentul si viitorul dintr-o perspectiva paranormala decat ca joc de carti obisnuit (tarocchi). Simbolurile Tarotului sunt cheia catre psihic si trezirea constiintei. Pentru a se obtine interpretarea se scoate mai intai un numar de carti din pachet. Asezarea cartilor este cunoscuta ca etalare si determina modul de divinatie. De exemplu, etalarea "2 Drumuri" este folosita pentru a intelege o decizie viitoare si cartile reprezinta optiunile diferite si consecintele lor.
 
 

SEMNIFICATIA TAROTULUI


Tarotul cuprinde 78 de carti. 22 de carti sunt Arcana Majora (atuurile), adica Indragostitul, Nebunul, Papa si Lumea, etc. Celelalte 56 de carti formeaza Arcana Minora impartita in cate 14 carti pentru fiecare dintre cele 4 culori. Culorile sunt caro, trefla, cupa si pica. Semnificatia traditionala a cartilor este aceeasi indiferent de tipul de Tarot folosit. Imaginatia si limbajul asociat fiecaruia determina particularitatea lor. De exemplu: multi considera ca Tarotul Renascentist este in mod special favorabil intrebarilor despre dragoste, putere si ratiune.
POZITIA INVERSATA
Aproape jumatate dintre carti atunci cand sunt impartite apar in pozitie inversata, ceea ce inseamna ca neaga sau modifica sensul lor. De exemplu: Moartea in pozitie dreapta inseamna “schimbare” dar inversata reprezinta “stagnare”. Fiecare pachet de carti este divizat in doua parti. Arcana majora (arcane: termen latin pentru secret) este compusa din 22 de carti care reprezinta mesaje simbolice, elemente in universul psihic si experientele pe care le vom aduna in calatoriile spirituale.
Arcana Majora include toate cartile indeobste aociate cu Tarotul, fiecare numerotata cu un numar roman. In continuare sunt prezentate descrierile generale ale semnificatiei fiecarei carti: 0. Nebunul – Alegerile, noile drumuri, naivitatea
I. Magicianul – Creativitatea, puterea personala, deceptia, tehnologia
II. Preoteasa – Influentele subconstientului, spiritualitatea, intuitia
III. Imparateasa – Bunastarea materiala, fertilitatea, maternitatea
IV. Imparatul – Liderul, paternitatea
V. Preotul – Regulile conventionale
VI. Indragostitii – Relatiile, alegerile in dragoste
VII. Carul – Ratiunea care domina emotiile, calatoriile, directiile noi
VIII. Forta – Dragoste peste ura, hotarare, caracter
IX. Eremitul – Intelepciune, cautarea sufletului, introvertirea
X. Roata – Eparhia vietii, destinul bun sau rau
XI. Justitia – Echilibrul sufletesc, aspecte legale
XII. Spanzuratul – Renuntarea la marile puteri, intreruperile
XIII. Moartea – Schimbare, transformare, regenerare
XIV. Temperanta – Intelegere, organizare, rabdare, echilibru
XV. Diavolul – Tentatia, inrobirea materiala, obligatia
XVI. Turnul – Renuntarea la egoism, dezintegrarea completa si/sau renasterea
XVII. Steaua – Sanatate, credinta, incurajarea
XVIII. Luna – Tradarea, pericolele neasteptate, probleme spirituale, misterul, ocultismul
XIX. Soarele – Realizare, libertate, uniune, nasterea unui copil sau a unor noi idei
XX. Judecata – Luminarea spirituala, deciziile, adevarul
XXI. Lumea – Succes pe toate planurile

 
 

ISTORIA TAROTULUI


Exista multe mituri care inconjoara originea Tarotului si au fost exprimate adesea teorii conform carora aceste carti au fost inventate in vechiul Egipt, India sau China. Aceste idei apartin curentului romantic sau reprezinta mai mult dorinte decat evidente. Cel mai raspandit mit este acela potrivit caruia aceste carti au fost aduse din India de catre tigani (care asa cum sugereaza numele, au venit din Egipt).
Acest punct de vedere a fost sustinut in lucrarea “Le monde primitif” (Lumea primitiva) de catre Court de Gebelin, in anul 1781. Adevarata orgine a cartilor de tarot ramane un mister, dar ceea ce se stie sigur este ca unele similare celor din prezent au aparut in Italia si Franta la sfarsitul secolului al 14-lea.
2-Astrologia --Astrologia generatiilor ne da informatii desre diferentele dintre generatii si posibilitatea aplanarii conflictelor intre maturi si tineri.
Pe bolta exista stele care se misca foarte incet in dreptul anumitor constelatii, de aceea se numesc stele fixe. Influienta lor energetica e foarte mare si a fost studiata de astrologi de mii de ani. Conjunctia lor cu planetele astrogramei natale, da informatii pretioase.
De asemenea fiecare zodie are anumite pietre pretioase, metale, culori, care intra in profunda rezonanta energetica cu ea, recomandandu-se ca fiecare persoana sa se imbrace portivit zodiei sale, astfel putand fi evitate energiile dizarmonice create prin purtarea unor bijuterii si culori nepotrivite " care nu aduc noroc".
La fel, un om va fi favorizat de anumite zile din saptamina sau numere. Acestea din urma au vibratia lor specifica, care este studiata de stiinta Numerologiei. Toate cele descrise mai sus fac parte din Astrologie, stiinta regina, sacra, care este atit de utila, dupa mii de ani, tocmai datorita caracterului ei universal si intiatic, care strabate secolele si Timpul, care sfarima si piatra si lasa numai ruine. Astrologia este tinara si vie si va exista atat cit timp va dainui Omul.Astrologia inglobeaza un ansamblu de cunostinte, traditii si credinte, structurate, din punct de vedere geografic, in sisteme care acorda importanta si semnificatie raporturilor ce se nasc din pozitiile relative ale corpurilor ceresti si a altor detalii legate de acestea (semne zodiacale, case). Aceste raporturi astrale cuprind semnificatii utile pentru interpretarea personalitatii omului.

 
 


CHIROMANTIE


Chiromantia provine din cuvintele grecesti cheir - mana si manteia - prevestire, acesata are ca scop prezicerea viitorului unei persoane pe baza liniilor din palme.hiromantia (ghicitul in palma) dateaza din epoca de piatra. Imagini care reprezinta palmele umane in picturile rupreste, aceasta indica ca oamenii acelor timpuri aveau un interes deosebit fata de aceasta parte a corpului. Asemenea picturi se regasesc in pesterile din Lascaux din Franta, pesterile Santander din Spania dar cele mai multe se afla in pesterile din Africa.
La greci se presupune ca chiromantia a ajuns din India. Aristotel a scris despre aceasta cu aproximativ 2500 de ani in urma.
Tehnici de ghicit in palma
Pentru a putea intelege ghicitul in palma si pentru a putea citi in palma am realizat o serie de ramuri principale ale chiromantiei pe intelesul tuturor.
Parcurgand aceste ramuri principale ale chiromantiei, in ordine, veti dobandi cunostinte pentru a putea citi destinul in palma.
Forma mainii
Liniile palmelor
Linia inimii
Linia capului
Linia vietii
Liniile grijilor
Linia destinului
Linii secundare ale palmelor
Degetul mare
Degetele
Linia destinului
Linii secundare ale palmelor
Degetul mare
Degetele

 
 


Clarviziune-Clarvazatoare


Clarviziunea reprezinta abilitatea unor persoane de a vedea un om in toate amanuntele sale si de a-i prevedea acestuia viitorul. 1.Spiritul este un invelis sferic nu mai mare decat o minge de ping pong, foarte stralucitor, situat in centrul fiintei umane, undeva in regiunea pieptului.
2.Invelisul spiritului apare clarvazatorului ca o membrana energetica foarte subtire care inveleste spiritul.
3.Corpul cauzal este depozitarul memoriei ancestrale a omului, de forma unei sfere ce cuprinde invelisul spiritului si spiritul insusi. Aceste trei sfere se afla insa situate pe trei planuri cuantice diferite, astfel incat arata ca si cum ar fi trei sfere de sine statatoare care ocupa acelasi spatiu, dar care, vizibile in planul material prin clarvedere, par a fi incluse una in alta.
4.Corpul duh este corpul diafan de lumina, purtator al spiritului de la prima incarnare in Terra aurica pana la ultima. Corpul duh este invelisul de forma umanoida al omului atat in lumea materiala, cat si in lumea spirituala, dupa moarte
5.Linia Divina este ca un fel de linie laser extrem de stralucitoare care vine de undeva din inalt, trece exact prin centrul spiritului si, implicit, prin centrul invelisului spiritului, corpul cauzal si corpului-duh si se continua in pamant. Alaturi de linia divina mai este vizibila o veche linie divina, care astazi nu mai are nici un fel de functionalitate. Ea pare sa fi fost in functiune candva, in trecutul umanitatii.
6. Sufletul este reflectarea pentru o singura existenta a corpului duh. Sufletul este format din cinci structuri aurice distincte:
1.Steaua sufletului, o stea stralucitoare situata la nivelul laringelui, care este sufletul propriu-zis.
2.Corpul cauzal al sufletului, de forma unui cocon ce invaluie Steaua sufletului, care este depozitarul amintirilor sufletului din prezenta existenta sau, pentru a folosi limbajul actual, subconstientul.
3.Mantaua sufletului este dublura corpului-duh pentru prezenta existenta, ca un fel de fantoma ce invaluie corpul eteric al omului.
4.Corpul oglinda al constientei arata ca un fel de antena parabolica ce invaluie intreaga suprafata a aurei omului. .Corpul flacara al constiintei arata ca un fel de flacara aurica ce izvoraste direct din steaua sufletului, pana la o inaltime de aproximativ 20 de centimetri.
7.Corpul eteric-vital este dublura exacta a corpului material, care contine contrapartea energetica a tutoror organelor trupului. La nivelul corpului eteric-vital sunt situate nadisurile - canale energetice prin care circula mai multe tipuri de energii vitale - si chakrele.
8.Corpul material este perceptibil prin organele de simt.
9.Corpul emotional contine reflectarea dorintelor, emotiilor primare, pasiunilor umane pe timpul existetei incarnate a omului.
10.Corpul astral este expresia aurica, pe timpul vietii unui om a corpului duh prin intermedeiul sufletului si corpului eteric.
11.Corpul mental, "corpul gandurilor", reflecta intelectualitatea omului.
12.Corpul mental superior reflecta modul in care omul se integreaza ordinii naturale si se simte una cu tot ce exista in cosmos. In masura in care recunoaste interior ca in cosmos toate sunt una, omul poseda intuitia drept principal instrument de cunoastere.
13.Corpul eteric sablon este patternul informational al corpului eteric. Vizibil prin clarvedere arata ca un fel de negativ fotografic al corpului eteric.
14.Corpul spiritual este corpul astral transformat : marimea sa indica cat din cimpul astral al omului, ce contine dorinte si pasiuni, a fost transformat prin activitatea umana constienta si voluntara.
15.Corpul eteric superior arata ca un fel de dublura deocamdata destul de palida a corpului eteric. El este un corp eteric transformat. Inima aurica arata ca o bituta care se invarte in jurul omului la nivelul pieptului.
16.Banda de lumina din jurul capului contine 11 stelute stralucitoare precum o centura de asteroizi in jurul unui sistem solar
17 Corpul haric al plaselor mesianice este format din doua plase distincte care apar in momentul rugaciunii crestine sau al rostirii numelui lui Iisus Hristos sau al lui Dumnezeu.

 
 


TAMADUIREA


A SE TĂMĂDUÍ înseamnă A reveni la starea normală (după o boală); a deveni sănătos; a se însănătoși; a se îndrepta; a se vindeca; a se lecui--Tehnicile de tămăduire sunt prezente în cultura noastră încă din cele mai vechi timpuri. În vremurile trecute, tămăduirea era același lucru cu vindecarea "medicală" deoarece medicina nu era încă la nivel de știință.
Metodele prin care oamenii se vindecau, se tămăduiau, erau bazate pe cunoaștere amănunțită a naturii, a plantelor și mai ales a puterilor și energiei pe care fiecare dintre noi o are în propriul corp. Vracii și șamanii, vindecătorii din vechime se bazau în tratarea celor mai multe boli pe energia celui bolnav, pe care îl ajutau cu diferite tincturi sau poțiuni și mai ales cu inducerea anumitor stări de transă și meditație. Rolul acestora din urmă era de a canaliza energia bolnavului și de a îl ajuta să se concentreze pentru a învinge boala.
Odată cu trecerea timpului și cu evoluția societății noastre, medicina modernă a renunțat tot mai mult la metodele naturale de vindecare și s-a bazat aproape complet pe aparatură și tehnologie. Totuși, foarte multe boli, ale sufletului sau ale vieții de zi cu zi, nu își găsesc vindecarea prin intermediul medicinei tradiționale. Astfel încât, dacă corpul sau creierul suferă fizic și boala afectează organele acestuia este bine să ne adresăm imediat medicilor și specialiștilor. Dacă sufletul sau latura noastră socială este în suferință, soluția sunt tămăduitorii sau tămăduitoarele.
Acesta este rolul tămăduitoarelor și al tămăduirii practicate de către acestea. Ele ajută pe cel care are nevoie să găsească soluțiile și puterea de a își rezolva problemele. Iar acolo unde omului îi lipsește puterea, tamăduitoarele sau magele, îi dau din puterea lor. Ele transferă persoanei propria putere, propriul har și îl îndrumă către rezolvarea problemei.
Important este ca cel care se adresează tămăduitoarelor să creadă în puterea acestora și mai ales în capacitatea lui de a soluționa problema. În majoritatea cazurilor, tămăduitoarele își moștenesc puterea și tehnicile din vechime, transmise de la o generație la alta. De asemenea, sunt foarte importante obiectele folosite în tămăduire și energia pe care acestea o degajă în procesul tămăduirii.
PREZICEREA
Prezicerea sau prevestirea este descrierea unor actiuni si intamplari care vor avea loc in viitor, precum si rezultatele acestora
Omenirea a ajuns la un blocaj in acest secol, iar viitorul civilizatiei ar putea fi rezultatul ecosistemelor distruse si masinilor malefice sau un paradis al vietii vesnice si a culturii intergalactice.
Previziunile despre viitor ale savantilor includ lucruri fabuloase pentru urmatorii 100 de ani.Prezicerea sau prevestirea este descrierea unor acțiuni și întâmplări care vor avea loc în viitor, precum și rezultatele acestora. În antichitate ea era numită oracol. Prezicătorii pretind că se bazează pe fenomene supranaturale, dar acestea sunt neelucidate și nesigure. Prin contrast, prognoza, care și ea prevede viitorul, este bazată pe metode științifice. Persoanele care afirmă despre sine că pot prezice viitorul reușesc uneori să dobândească un bun renume, care însă nu garanteză și corectitudinea prezicerilor ulterioare.